Gisteren ben ik op babybezoek gegaan. De baby, ondertussen peuter was 1,5 jaar. Door corona had ik alleen per telefoon contact gehad. En in het begin is het een handige oplossing voor een tijdelijke situatie. Maar na anderhalf jaar kan je moeilijk nog spreken van een tijdelijke situatie. Ditmaal denk ik in het bijzonder aan de mensen die willen trouwen, dat kan nu slechts in beperkte kring. Zo heb ik een vriendin (Farah) die haar trouw moet uitstellen tot de maatregelen wat versoepelen. Nu wil dat dus zeggen: geen bachelorette party, geen groot verlovingsfeest. Niets. Dan heb ik nog een andere vriendin wier baby geboren is na de eerste quarantaine en die ik dus ook maar één keer heb gezien (Maku). Een andere vriendin is zwanger geworden tijdens de tweede golf, zij is vorige week bevallen. Haar heb ik nooit zwanger gezien – althans niet in het echt – en haar baby dus ook niet (Guleser). Daarnaast heb ik nog een andere vriendin die ik ook niet heb gezien tijdens haar zwangerschap en die over twee weken gaat bevallen. Zij zal een raambezoek plannen (Sanne). Als deze pandemie iets of wat onder controle is zal ik dus veel bezoekjes moeten inplannen en zullen er een aantal huwelijksevenementen plaatsvinden. Spannend!!! Nog (even) geduld dus en mijn agenda zal nog meer gevuld zijn! Of liever, op een andere manier. Mindere digitaal, meer vitaal.

💍💍💍👶🏼👶🏼👶🏼

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *