In juni kunnen er eindelijk terug wat evenementen doorgaan. Joepi, want een vriendin van mij trouwt dan, N. Haar had ik nog niet opgenomen in mijn lijst vorige keer, maar mag dus zeker ook niet vergeten worden. Er mogen maximum 50 mensen binnen aanwezig zijn en er mag ook niet gedanst worden. Dingen die vroeger vanzelfsprekend waren. We hadden niet door deze pandemie hoeven gaan om dit te beseffen, maar helaas is dit besef bij velen onder ons pas dan gekomen. Het leert ons de gewone dingen des levens terug meer te appreciëren. Alhoewel ik dus genoodzaakt zal zijn om aan tafel te blijven zitten, zal ik genieten van het gezelschap en het lekkere eten. Meer heb je immers niet nodig om het gezellig te maken. Nu moet ik alleen nog wel een kleedje vinden. Ik heb heel veel kleren die ik nog nooit heb aangedaan, maar toch heb ik steeds het gevoel dat ik iets nieuw moet kopen. Ik ging als tiener dan ook ELKE (!) dag naar de Meir in Antwerpen of naar andere shoppingstraten of -centra. Helaas is dat vandaag niet meer mogelijk. Maar wie weet, komt deze gewoonte ooit terug. You never know! 😊

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *