Test blog; Drukker dan ADHD

Onuitputbaar ben ik niet, alleen dat ik bakken met energie heb kan je wel zeggen. Ik ben aan het werk, zit in de studentenraad, bij de jong democraten, doe vrijwilligerswerk, doe mee aan 4 aparte projecten en ben bezig met mijn studie sociaal werk. Ik heb meer hobby’s dan ik kan opnoemen. Als ik ook maar een dag voor mijzelf heb verbouw ik mijn studio en begin ik aan een nieuw project. Mijn handen leeg hebben houd ik niet van en mijzelf concentreren op alleen één ding doe ik niet. Soms ben ik jaloers op mensen die dat kunnen, niks doen. Alleen zelf zou ik er niet gelukkig van worden. Vandaag heb ik het mezelf wel ff gegund en heb ik pizza besteld, morgen weer op de gezonde tour. Met het studeren voor het tentamen dat ik dinsdag heb, en de twee vergaderingen voor de studentenraad heb ik morgen ook weer een lekker druk dagje. Ik ben dankbaar dat ik een volle agenda heb en mijzelf nuttig kan maken, dit geeft mij een gevoel van voldoening.