Mijn eerste officiële blog, spannend. Ik zal mij eerst eens voorstellen.

Ik ben een 25jarige meid die al veel heeft meegemaakt in het leven. Ik ben geplaatst geweest door de jeugdrechter, terug naar huis gemogen, terug geplaatst geweest. Ik heb veel verdriet gekend maar ook veel liefde en vriendschap. Ik weet hoeveel ik waard ben en ik weet ook dat als je iets wilt bereiken in je leven je ervoor moet werken. Ik werk nu in een ziekenhuis waar ik andere kan helpen. Ik heb een eigen huisje waar ik iedere dag voor werk en ook in werk (renoveren vraagd veel tijd, centen, bloed, zweet en tranen). Ik heb een vriend waarmee ik al 8 jaar mijn leven met spendeer. En ik heb 3 geweldige boys, geen kinderen maar 3 lieve lieve beestjes. Ik heb 1 fretje Elmo en 2 katers Ismo en James. Ik heb een broer Ian die ook meedoet aan het bloggen. Het is fascinerend om te zien dat ookal komen we van dezelfde thuis, we een ander pad hebben in ons leven. De een niet beter of slechter dan de ander alleen anders. Dus zeker ook zijn verhaal volgen😉

Wel nu weet je iets meer over mij. En kunnen we beginnen aan het echte werk. En dat ik vertellen hoe ik in het dagdagelijkse leven omga met problemen, hoe mijn leven er nu uit ziet en wat ik nog allemaal wil bereiken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *