Tijdens COVID zijn in Nederland veel dingen gesloten zoals in vele landen. Plaatsen zoals restaurants eetcafé waar ik graag kom zijn dicht. Winkels en kledingwinkels  zijn wel open maar die vermijd ik graag, omdat er toch veel mensen zijn die erop uit gaan, en dat doe ik ook graag. Hou van dingen ondernemen zoals een van mijn hobby’s vissen! Ik reis stad en land af voor de grote vissen. Tijdens COVID ga ik ook liever vissen dan naar een eetcafé wat toch gesloten is of de stad waar het druk is. 

Waarschijnlijk vragen jullie je nu af waarom vissen ? 

Vissen geeft mij een stukje rust, overdag als ik niet bezig ben met vissen denk ik veel na in me hoofd, allerlei gedachtens, keuzes, momenten gaan door mijn hoofd. Tijdens  het vissen krijg ik een rust in me hoofd , lekker buiten in de natuur even  niemand om je een.  Maar tijdens dat ik bezig ben met vissen , kijk ik terug op bepaalde momenten waar ik het moeilijk heb/had en wat ik daar anders had kunnen doen. 

5 reacties

 1. Goed werk.

 2. Zoals jij gewoon alkes neerlegt en een uur gaat vissen… een inspirerend voorbeeld voor me. Spreek me er op aan ! Dank.

 3. Ían op zegt:

  Hoi,
  Ik vroeg me af hoe je op het idee bent gekomen om te gaan vissen ?
  Is dit geen dure hobby ? En heb je dan een vergunning voor nodig ?

  • Desjo op zegt:

   Hoii , ik heb dit geleerd van me vader toen ik 4/5 jaar was , jaa je hebt een vis vergunning nodig kost 40 euro per jaar.
   Je kan je hobby zo duur maken als jezelf wilt maar klopt wel een beetje dat het na een langere tijd wel veel geld kost , heb jij hobby’s naast ijsschaatsen

   • Ían op zegt:

    Hellaas op dit moment niet.
    Omdat ik momenteel in een volcontinu 3 ploegensysteem werk en ik op zoek ben naar een huis om te kopen.
    Maar klinkt een leuke hobby je zult veel geduld moeten hebben voor een hobby als dit denk ik?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.