Voor nu ben ik even inspiratieloos. Er zijn vast nog genoeg dingen om over te praten, maar ik kom er even niet op. Misschien heb jij iets wat je graag wilt bespreken of waar jij heel erg benieuwd naar bent? Ik vind het alleen maar tof als er interactie is!

Anyhow ik heb laatst nieuwe kleding gekocht, superleuk en prettig om weer fijn zittende kleding te hebben. Heb altijd moeite met shoppen, doe dit het liefst ook online. In de stad zelf vind ik het altijd heeeeel irritant en druk en warm en wil ik zo snel mogelijk weer weg. Mijn tips om online te shoppen: sla je favoriete merken op, zoek uit wat voor soort pasvormen je mooi vindt en belangrijkste, meet je maten met een meetlint! Met deze maten kun je het maattabel aanhouden bij het kledingstuk en sinds ik dat doe, passen kledingstukken ook en kan ik stoppen met mijn maat gissen. Raak daarvan trouwens niet overstuur, je zult zien dat de maten waar je op uitkomt niet één maat is. Ook zul je wel eens groter of maten kleiner uitkomen op deze manier.

De foto bij deze blog is alweer 3,5 jaar geleden, wat vliegt de tijd en wat maakt een bril verschil in iemands gezicht haha. Ik kijk met een glimlach terug op de ik van toen. Nog zo onwetend van wat de toekomst gaat inhouden en zo te zien heel gelukkig.

toedelooeeee

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *