hier nog een vlog! diagnostiek: ze dachten dat ik dacht dat ik een kat was….
het is een hectische week voor mij deze week dus ik hou het hier kort. volgende week een vlog hierover.

1 reactie

  1. Har op zegt:

    dank je wel Patricia!
    bij mij dachten ze toen ik 6 jaar was op school dat er een steekje los zat omdat ik het superspannend vond om allerlei geluiden uit te proberen, ook binnensmonds en ook in de les. En toen ik 11 was dat ik achterlijk was vanwege mijn fantasie-dromen. Ze wilden mij naar Bijzonder Lager Onderwijs sturen. Maar toen dacht ik, nu is het genoeg! Ik concentreerde me en haalde toelatingsexamen voor middelbare school. Weg van die klote zesde klas op de Comenius-basisschool in Den Helder. (klas 1, 2,3 en 4 waren leuk, maar de leraren van klas 5 en 6 zetten leerlingen voor de klas voor schut, ècht niet leuk).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *