Onderwerpen
“Wat is kindermishandeling? / Waar liggen jouw grenzen?”
Wat kan je doen? / Weerstanden om te helpen”
Ervaringen met jeugdzorg [GELUK(t)bloggers]“.

Hoe het gaat
We vertellen over onszelf,  laten filmpjes zien en spreken daarover. We kunnen andere onderwerpen behandelen. We hebben ervaring sinds 2006. In Nederland en Vlaanderen/Brussel. We hebben er prijzen mee gewonnen!

Voor wie?
Wat we doen is geschikt voor alle opleidingen vanaf 7e groepers basisschool t/m universiteit maar ook voor bijvoorbeeld Jongerenwerk. Op aanvraag spelen we ook voor organisaties van volwassenen.

Tijdsduur
Liefst 80 minuten, minimaal 50 minuten. Twee workshops op één dag of tegelijkertijd is mogelijk.

Deelnemers
Maximum jongeren-publiek (10-28 jaar) per workshop: 40, liefst allemaal van ongeveer dezelfde leeftijd. Maximum volwassenen-publiek: in overleg.

Apparatuur
Een laptop met internet aangesloten via beamer of Smart-board met goed geluid en beeld. We kunnen dat ook zelf meenemen maar daar zijn kosten aan verbonden.

Planning
We zitten op school of werken. We moeten dus regelen dat we even weg mogen. De afspraak is dat we dat 6 weken van te voren vragen. We komen altijd met tenminste twee jongeren en maximaal 5.

Booking
We geven workshops in Nederland en Vlaanderen.
Je kan ons boeken via contact

Contract
We willen we een mail waarin duidelijk staat wat je wil, voor wie, hoe en wanneer. Dan kunnen wij dat doorsturen aan de jongeren. Wanneer voldoende jongeren positief reageren, doen we het. Je krijgt een contract met de afspraken. Zodra we dat contract ondertekend terug hebben, gaan de jongeren definitief vrij regelen van werk of school. Als dat gelukt is hebben we een echte afspraak.