Het meest gezegde woord in 2020 is zonnig tegel corona of COVID-19. Maar wat is juist de invloed van heel deze pandemie op mijn leven? Wel je leert alleen zijn, alhoewel ik dat al wel gewoon ben. Ik ben veel meer met het huishouden bezig. Ik kan niet meer gaan en staan waar ik wil. Ik zie weinig mensen. Het zorgt er voor dat ik nauwelijks buiten kom behalve dan om boodschappen te doen. We zijn een versnelling hoger geschakeld naar het digitale tijdperk. Ook het bloggen is nu gestart. Vervelen doe ik me alleszins niet want ik heb heel veel werk te doen. Ook de mails laten op zich wachten. Maar hey, voorlopig gaat het nog.

2 reacties

  1. Dank voor je blog. Ik herken. Welk werk doe je?

  2. Dorien (student) op zegt:

    Dag Fien,

    Fijn om te lezen hoe je redeneert rond de pandemie. Eerst en vooral wil ik vragen hoe het met jou momenteel gaat? Ik vroeg mij ook af of je ondertussen al meer zaken hebt ondervonden die een invloed hadden op je leven door COVID-19? Ik kan me voorstellen dat je ondertussen ook al andere inzichten hebt gekregen tijdens deze periode. Zijn er ook moeilijke momenten geweest tijdens deze periode? En heeft u misschien tips voor jongeren die de pandemie niet op een positieve manier ervaren?

    Groetjes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *