Oke, mijn eerste blog online…

Ik ben al een paar dagen aan het denken, nu begin ik eraan, maar hoe ga ik beginnen? Hoe begin ik aan het vertellen over mijn verleden en hoe ik nu sta in het leven van oneindige mogelijkheden. Misschien moet ik beginnen met mezelf eens voor te stellen, ik ben een 21 jarige meid uit antwerpen met veel ervaring in de jeugdzorg. Ben al vaak aan nieuwe, verschillende hoofdstukken begonnen de een positiever/negatiever dan de ander. Niet altijd in de juiste volgorde afgesloten om dan een nieuw te kunnen beginnen. Ik ben nog steeds bezig met afsluiten maar heb hierdoor veel ervaring kunnen opdoen om het nieuwe beter te kunnen opstarten. In de loop van de jaren heb ik beseft dat hulp nodig is hierbij, ik was iemand dat altijd alles alleen wou doen. ik kan het alleen, ik ben alleen, het lukt mij wel. Nee, niemand kan het alleen aan om de juiste dingen te doen en te kunnen doen. Lang zoekende naar de juiste hulpmiddelen ben ik er geraakt om mijn hoofdstukken van vroeger te kunnen afsluiten en nu heb ik een heel mooi hoofdstuk gestart; ik ben een trotse mama van een zoontje van bijna 8 maanden nu. In 1 van de volgende blogs ga ik mijn ervaring delen als jonge mama en wat hierbij allemaal komt kijken.

Voila, ik heb mijn eerste blog volbracht.

tot de volgende keer iedereen

1 reactie

  1. gefeliciteerd met je eerste blog Yana !!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *