hoi mensen! zoals jullie weten vind ik het fijner om te vloggen maar helaas diegene die voor mij de vlogs online zette is nu zelf op een wel verdiende vakantie dus voorlopig zal ik dan maar typen haha. ik heb het erg druk gehad deze maand en veel gedoe omtrent opleidingen. zo erg dat ik me al meerdere keren heb aangemeld en met rare redenen word afgewezen. er was zelfs een vrouw die kritiek had op de plek waar ik woonde. ik moest hier niet gaan wonen bolsward is veel beter etc en geen idee wat dat nou te maken heeft met mijn opleiding maar ik moest van haar maar naar het HBO. dus waarom ik ben afgewezen? omdat ze vind dat het HBO beter past maar als ik liever MBO doe is dat toch mijn keuze?

ik heb 2 weken om aangenomen te worden voor een opleiding anders ontvang ik geen duo meer en kan ik ook geen huur meer betalen….. ik heb ondertussen al een gesprek gehad met bureau leerlingzaken en als ik maandag ( dan heb ik weer een intake voor een opleiding ) niet word aangenomen gaan ze een gesprek aan met de school aangezien het dezelfde school is die me steeds blijft afwijzen om deze rare redenen. ik heb recht op onderwijs en ben een goede leerling die nooit in de problemen is gekomen of iemand tot last was. het vermoeden begint nu te komen dat ik in friesland woon nu en dus hier in friesland me aanmeld voor school maar wel steeds moet invullen waar ik ben geboren wat dus in de stad leiden is en de oudere generatie van friesland heeft een hekel aan stadse mensen. dit is natuurlijk geen reden mij niet aan te nemen dus ik hoop dat het maandag goed gaat anders gaat bureau leerlingzaken er wat mee doen.

met dit gedoe wat al ruim een maand speelt slaap ik ook heel weinig en ben ik dus niet heel actief geweest met vlogs of blogs sorry daarvoor. ik hoop dat ik maandag gewoon word aangenomen en dan eindelijk vakantie kan houden want na dit chaotische pech jaar ben ik meer dan toe aan rust. dan zal ik ook meer tijd en mentaal ruimte hebben voor de vlogs en gewoon me leven leiden aangezien deze maand mijn sociaal contact er ook op achteruit is gegaan en ik echt wel weer is bezig wil zijn met 1 van mijn hobbies. ik hoop dat jullie ook een fijne zomer tegemoet gaan!!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *