hey iedereen! je leest mischien de titel en denkt dan hmm 24 dec is al een tijdje geleden en eh ja dat klopt hehe…. ik ben nogsteeds erg druk met gedoe rond me verhuizing zo lukt het al een tijdje niet om huurtoeslag aan te vragen en had de woningbouw mijn huur verkeerd ingevoerd ( hoe ze het voor elkaar krijgen 3 cijfers verkeerd in te voeren en het niet te zien mag joost weten). heb een week geleden gebeld en het staat nog verkeerd dus ik mag weer bellen vanmiddag…… volgende vlog zijn jullie een beetje van de verbouwing en vertel ik wat over de rest van het gedoe en in februari zal ik meer tijd hebben om regelmatig te vloggen en bloggen. hier de link van de kerst vlog, fijne dagen al is het wat laat.

1 reactie

  1. GelukT de eerste VLOG! Gefeliciteerd Patricia…!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.