hey iedereen! je leest mischien de titel en denkt dan hmm 24 dec is al een tijdje geleden en eh ja dat klopt hehe…. ik ben nogsteeds erg druk met gedoe rond me verhuizing zo lukt het al een tijdje niet om huurtoeslag aan te vragen en had de woningbouw mijn huur verkeerd ingevoerd ( hoe ze het voor elkaar krijgen 3 cijfers verkeerd in te voeren en het niet te zien mag joost weten). heb een week geleden gebeld en het staat nog verkeerd dus ik mag weer bellen vanmiddag…… volgende vlog zijn jullie een beetje van de verbouwing en vertel ik wat over de rest van het gedoe en in februari zal ik meer tijd hebben om regelmatig te vloggen en bloggen. hier de link van de kerst vlog, fijne dagen al is het wat laat.

3 reacties

  1. GelukT de eerste VLOG! Gefeliciteerd Patricia…!

  2. Amber (student) op zegt:

    Hey Patricia! Ik vroeg me af op welk moment jij precies dacht van: “Kijk ik ben oke, ik heb het gered!”? Ik vind het ook echt super handig om een VLOG te kijken omdat je op een ontspannende manier kunt vertellen waardoor ik mee ben in je verhaal.

    • Patricia op zegt:

      hey sorry voor de late reactie ik kon een tijdje niet inloggen…… voor mij was dat een langzame overgang in plaats van een moment. eerst was ik niet meer depressief wat een grote stap was en naarmate ik meer stappen deed hoe meer mijn zelfvertrouwen ook groeide en ik dacht ja ik kom er wel. nu dat ik op mezelf woon is de laatste grote stap naar mijn idee gedaan en voel ik me beter dan ooit tevoren! dankje dat dacht ik dus ook toen ik koos voor het vloggen zo kunnen mensne ook de toon horen en mijn gezichtsuitdrukkingen zien.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *